Close

Wie zijn wij

Wij zijn
Ervan overtuigd dat alle mensen in staat zijn tot groei binnen hun eigen mogelijkheden en beperkingen, ongeacht waar ze vandaan komen en waar ze heen willen. Met onze praktijkervaring, optimistische kijk en up-to-date kennis stemmen wij af op wat jij nodig hebt om samen met jou groei te bereiken. We zijn nieuwsgierig naar jou, naar wat je al weet en kunt, naar je verander-wensen. Daarbij gaan we ervan uit dat jij jezelf en/of je kind het beste kent waarbij je ons vraagt mee te denken.

We hebben elkaar leren kennen in de jeugdhulpverlening waar wij samen als gedragswetenschapper werkten. Allebei zijn we authentiek en oprecht. Onze karakters vullen elkaar goed aan en we delen dezelfde kernwaarden. Bij onze praktijk Utrechtse Pedagogen zie je dit in alles terug.

Eva is
Eva is betrokken en enthousiast. Innovatief en gedreven als ze is, zoekt en vindt ze altijd nieuwe kansen. Ze weet precies wat actueel en belangrijk is. En ze zet zich meer dan volledig in om iets te laten slagen. Ook is Eva een snelle denker die goed het overzicht bewaart. Ze is alert, accuraat en oplossingsgericht. Hierdoor komt ze vlug en doordacht tot praktische, effectieve acties.

Orthopedagoog-generalist
NVO: 21096
SKJ: 120001612
AGB-code: 94103743

Roos is
Roos is sociaal, betrokken en empathisch – en iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Het persoonlijk contact staat bij haar voorop. Roos combineert een zorgvuldige manier van werken en goede kennis van zaken met creatieve oplossingen. Ze is nuchter en integer, waardoor ze een waardevol klankbord is. Je kunt van haar op aan. Mensen werken graag met haar.

Orthopedagoog-generalist
NVO: 21097
SKJ: 120001589
AGB-code: 94103762

Laat jezelf groeien elke dag weer

… daar geloven wij in!